Kaymakam Özkan’dan emekli öğretmene ziyaret

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayıyla ilçede ikamet eden emekli öğretmen Saadettin Aka’yı ziyarette bulundu.Emekli Öğretmen Saadettin Aka’yı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile birlikte evinde ziyaret eden Kaymakam Özkan, Saadettin Aka’ya çiçek takdim ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayıyla ilçede ikamet eden emekli öğretmen Saadettin Aka’yı ziyarette bulundu.
Emekli Öğretmen Saadettin Aka’yı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Akhan ile birlikte evinde ziyaret eden Kaymakam Özkan, Saadettin Aka’ya çiçek takdim ederek, hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Öğretmenler Günü’nü kutladı. Emekli Öğretmen Saadettin Aka ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz