Kaymakam Peynircioğlu, Köy Gezilerini Tamamladı

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, köylerin sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için başlattığı köy gezilerini...

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, köylerin sorunlarını tespit etmek ve çözüme kavuşturmak için başlattığı köy gezilerini tamamladı.

Köy gezilerine Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu’nun yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Metin Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, İlçe Özel İdare Müdürü Selim Ürün, İlçe Müftüsü Nurullah Sadıç, Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Rıza Gülmez, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Toprak, Kültür Merkezi Müdürü Mehmet Bilgi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Cengiz Ercan da katıldı. Köy gezileri kapsamında 70 köyün tamamında incelemelerde bulunuldu ve vatandaşların sorunları dinlendi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Peynircioğlu, köylerde köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelinerek sohbet edildiğini, vatandaşların istek, talep ve sorunlarının tespit edilerek çözüm yolları konusunda gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: