Kaymakam Peynircioğlu, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Hisar ve yönetim kurulu üyeleri ile...

Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Yüksel Hisar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sanayi sitelerindeki esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret etti.

Peynircioğlu ile Hisar, sırasıyla Kocaer Makine, İkiler Torna ve İş makineleri, Pehlivan Tarım Aletleri İmalatı, Başaran Rektifiye ve Motor Yenileştirme ve Hisar Hırdavat firmalarına ziyaretler gerçekleştirdi. İşyerlerinde yapılan görüşmelerde teknoloji, istihdam, pazar payı, imalat, yetişmiş eleman konuları değerlendirilerek, sıkıntılar ve dilekler hakkında İlçe Kaymakamı Peynircioğlu’na işyeri sahipleri ve oda yöneticileri tarafından bilgi verdiler. Kaymakam Ertan Peynircioğlu, ilerleyen günlerde sanayi sitelerindeki esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek bilgi alış verişinde bulunacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: