Kaymakam Rüstemoğlu Onuruna İftar

Antalya’nın Serik ilçesine tayin olan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu onuruna iftar yemeği verildi.Ancera Termal Otel’de...

Antalya’nın Serik ilçesine tayin olan Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu onuruna iftar yemeği verildi.

Ancera Termal Otel’de düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı. İftara Havza Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, eşi Esra Rüstemoğlu, Havza Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, eşi Nebile İkiz, Havza Cumhuriyet Savcısı Oğuz Köktan, protokol üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ve davetliler katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Garnizon Komutanı Personel Kıdemli Yüzbaşı Adem Tol yemekte birer konuşma yaparak, Kaymakamı Rüstemoğlu’na yeni görev yerinde başarı dilediler.

Reklam
Reklam

Daha sonra söz alan Kaymakam Erol Rüstemoğlu, “Havza ve Havzalılar gerçekten çok değerli insanlar. Geldiğim ilk günden bugüne kadar desteklerini hep yanımda gördüm. Böylesine güzel bir yerde görev yapmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Daha sonra Kaymakam Erol Rüstemoğlu’na kurum ve kuruluşlarca plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: