Kaymakam Sezer, Fakir Aileleri Ziyaret Etti

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Yunus Sezer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kayıtlı olan aileleri...

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Kaymakamı Yunus Sezer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) kayıtlı olan aileleri ziyaret etti.

Kaymakam Yunus Sezer, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Kutlu, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Cuma Sanmaz ile Yenişehir, Bağlar ve Bahçeli Evler Mahallesi'nde ikamet eden fakir aileleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Muhtaç ailelerin durumlarını yerinde gören Kaymakam Sezer ile beraberindekiler Yeni Şehir Mahallesinde ikamet eden 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Çiğdem Kır'ı evinde ziyaret ederek çocuklarına çeşitli hediye verdi. Kaymakam Yunus Sezer Yeni Şehir, bağlar ve Bahçelievler mahallerinde yaptığı ev ziyaretleri sırasında çocuklara çikolata dağıttı. Bahçelievler mahallesinde ikamet eden Nesih Haram'la aynı evde kalan yanlış tedavi sonucu böbreği alınan annesi Hediye Haram kaymakam Sezer'in ziyareti sırasında oğluna iş bulmasını talebinde bulundu.

Reklam
Reklam

Kaymakam Sezer, yatalak ve hasta olan Hediye Haram'ın oğluna iş talebi değerlendirilip uygun bir işe yerleştirileceğini belirterek, “Evinin geçimini kendisi sağlayacaktır. Her şeyden önce biz vatandaşlarımıza kalıcı bir işe sahip olmaları için projeler öneriyoruz. projenizi getirin işinizi kuralım. İş Sizden kurmak bizden, mantığıyla yaklaşmak gerekir. İlçemizde bir çok örneği görülmektedir. Bize projelilerle müracaat edenlere iş kurduk bugün büyüyerek bölgeye hitap eden iş yerlerimiz mevcuttur. Ramazan ayı münasebetiyle fakir ve yardıma muhtaç ailelerimizle bire bir görüşerek taleplerini ve isteklerini dinliyoruz. Her vatandaşımızın sorunlarıyla, taleplerine cevap vermek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu ziyaret ettiğimiz aileler sürekli Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) tarafından gıda ve nakdi yardımlar yapılmaktadır. Ramazan ayı münasebetiyle bu ailelerimizi ziyaret ederek onlara hem moral olmaya çalışıyoruz. hem de Bayram öncesi çocuklara bayramlık hediyeler vermeyi uygun gördük” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: