Kaymakam Tengir, başarılı öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi

Yozgat Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, LSY ve SBS’de başarılı olan 10 öğrenciyi dizüstü bilgisayar vererek...

Yozgat Aydıncık Kaymakamı Taner Tengir, LSY ve SBS’de başarılı olan 10 öğrenciyi dizüstü bilgisayar vererek ödüllendirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Akyol, okul müdürleri ve öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Tengir, konukları ile bir süre eğitim üzerine sohbet etti. İlçede eğitim başarısının yükselmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını belirten Kaymakam Tengir, "Sınavlar öncesi öğrencilerimize, başarılı oldukları takdirde bilgisayar sözü vermiştim. Öğrencilerimiz, elde ettikleri başarı ile kendilerini ispatladı. Biz de sınavların açıklanmasının ardından vermiş olduğumuz sözü yerine getirdiğimizden mutlu olduk. Bu vesile ile öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmen ve okul müdürlerimizi bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Kaymakam Tengir, konuşmasının ardından, öğrencilere bilgisayar hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz