Kaymakam Türköz:

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) devam eden alt yapı çalışmalarını denetledi.

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) devam eden alt yapı çalışmalarını denetledi.

Tosya Samsun yolu 7. kilometresinde, kurma ve altyapı çalışmaları devam eden Tosya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çalışmaları denetleyen Kaymakam Türköz, çalışmalarla ilgili Tosya OSB Bölge Müdürü Nihat Küçükkasap'tan bilgiler aldı.

Türköz, denetlemeler sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, OSB'de çalışmaların planlandığı gibi devam ettiğini vurgulayarak, altyapısı biten bölümlerde iş adamlarının fabrikalarını kurmaya başladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Diğer bölümlerin altyapılarını en kısa süre içerisinde bitirerek, iş adamlarına fabrika kurmaları için teslim edileceğini aktaran Türköz, şöyle konuştu:

"Tosya OSB'ye kurulacak fabrikalar sayesinde, ilçe gerçek anlamda modern bir sanayi şehri olacak. Şu an itibariyle 30 iş adamına Tosya OSB'de arsa tahsisini gerçekleştirdik. En kısa sürede faaliyete geçecek olan fabrikalar sayesinde, ilçemizde yeni istihdam alanları açılacak. Bu sayede sosyal ve kültürel açıdan gelişecek olan ilçe, gelişmiş Avrupa ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye gelecek."

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: