Kaymakam Türköz Ekincik Köyünü Ziyaret Etti

Kastamonu - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Ekincik köyünü ziyaret etti.<br> Türköz, ziyarette ilk olarak, köy muhtarı Ayhan Uğraşmış ve vatandaşlarla sohbet

Kastamonu - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Ekincik köyünü ziyaret etti.
Türköz, ziyarette ilk olarak, köy muhtarı Ayhan Uğraşmış ve vatandaşlarla sohbet ederek, onların istek ve sorunlarını dinledi.
Daha sonra 100. Yıl İlkokulunu ziyaret eden Türköz, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere derslerine çalışıp okulu bitirdiklerinde her şeye sahip olabileceklerini söyledi.
Türköz, öğrencilerin gelecekte ülkeye ve millete hizmet edeceğini dile getirerek, "Kitapla yetişen nesillerin, olaylara bakış açıları bile farklı olur. Kitap okuyan ve okuduklarını çok iyi değerlendirebilen öğrenciler, diğer öğrencilere göre çok daha başarılı olmaktadırlar" diye konuştu.
Ziyarette, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Himmet Polat, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ve Müftü Mehmet Korkmaz da hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: