Kaymakam Türköz, Menfez Inşaatını Denetledi

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Akseki Köyü'nde yapımı devam eden köprü tipi menfez çalışmalarını denetledi

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Akseki Köyü'nde yapımı devam eden köprü tipi menfez çalışmalarını denetledi

Kaymakam Türköz, menfez denetimi sırasında Köylere Hizmet Götürme Birliği (KHGB) Müdürü Recep Keçeci'den bilgiler aldı.

Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, KHGB'nin 2012 Köy Altyapılarının Desteklenmesi (KÖYDES) projeleri kapsamında yaptığı çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, bu projelerle, kırsal altyapının önemli unsurları olan yol, su ve kanalizasyon ile tarımsal altyapı gibi temel sorunların çözülmesinin amaçlandığını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Menfezin yapımı tamamlandığında Akseki köy yolunu asfaltlamak için yapılan alt yapı çalışmalarının tamamlanacağını ifade eden Türköz, "İlçemize bağlı köylerimize yaptığımız alt yapı çalışmaları sayesinde, köylerimiz modern yaşam alanları haline geldi. Akseki Köyümüz asfalt yoluna kavuşacak ve vatandaşlarımız ulaşımlarını daha güvenli yapacaklar" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Ulusoylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: