Kaymakam Türköz, Okul Inşaatını Inceledi

KASTAMONU (AA) – Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Bahçeli Evler Mahallesi'ne yapılan 16 derslikli okul ve spor salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu.

KASTAMONU – Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Bahçeli Evler Mahallesi'ne yapılan 16 derslikli okul ve spor salonu inşaatlarında incelemelerde bulundu. Kaymakam Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, aydınlık yarınların parlayan yıldızı olan çocukların, donanımlı bireyler olması için devletin bütün imkanlarını seferber ettiğini belirtti. Bir ülkenin ilerlemesi ve kalkınmasının eğitim alanındaki başarısına bağlı olduğunu vurgulayan Kaymakam Türköz, şöyle konuştu: "Çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmak ve onlarla yarışmanın ölçüsü, her tülü teknolojiyi kullanabilen yetişmiş insan gücüyle orantılıdır. Bu düşünceyle devletimiz tarafından, Bahçelievler Mahallesi'ne inşa edilen 16 derslik okul ve spor salonumuzda çalışmalar yüklenici firma tarafından devam etmektedir. Belirlenen süre içerisinde bitirilmesi planlanan okulumuzun ve spor salonumuzun ilçemize hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçenlere teşekkür ederim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: