Kaymakam Uçar'ın Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Kilis’in Elbeyli İlçe Kaymakamı Meral Uçar, ilçeye bağlı Karaçağıl, Uğurlar, Karacurun, Selmincik köylerini ziyaret...

Kilis’in Elbeyli İlçe Kaymakamı Meral Uçar, ilçeye bağlı Karaçağıl, Uğurlar, Karacurun, Selmincik köylerini ziyaret etti.

Köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelen Kaymakam Meral Uçar ve beraberindeki daire müdürleri, muhtarlardan sorunlar hakkında detaylı bilgi alırken, daire amirleri de kurumlarının çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler sundu.

Köy gezilerinde halkın sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Uçar, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları vererek, en kısa zamanda çözüm istedi. İlköğretim okulu ile ana sınıflarını da gezen Kaymakam Uçar, çocuklar ile yakından ilgilendi.

Reklam
Reklam

Köy ziyaretlerinde, atıl kalmış devlet binalarının köyün ihtiyaç duyduğu alanlarda kullanılabilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatını veren Kaymakam Uçar, Elbeyli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hak sahibi ailelere, gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan yardım paketlerinin dağıtım çalışmalarını da bizzat gerçekleştirdi.

Kaymakam Meral Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerek ayni gerekse nakdi yardımları önemsediklerini ve ihtiyaç duyulan her alanda gerekli yardımların hak sahibi ailelere ulaştırıldığını ifade etti.

Köy gezilerinde halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Kaymakam Meral Uçar vatandaşlar gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, devletin her birimini yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: