Kaymakam Ulusoy: Yeni projelerle köylümüzü kalkındıracağız

Kadirli Kaymakamı Rauf Ulusoy, Sarıtanışmanlı köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, "Yeni projelerle köylümüzü kalkındıracağız." dedi.<br/>Köye girişte...

Kadirli Kaymakamı Rauf Ulusoy, Sarıtanışmanlı köyünde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, "Yeni projelerle köylümüzü kalkındıracağız." dedi.
Köye girişte vatandaşlar tarafından karşılanan Kaymakam Ulusoy, köylünün özellikle yol, su, elektrik, eğitim ve sağlık ile ilgili sorunlarını dinledi.
Sorunları not alan Kaymakam Ulusoy, imkanlar dahilinde tüm sorunların sırası ile çözüleceğini söyledi.
Köylülerin kendilerinin baş tacı olduğunu ifade eden Ulusoy “ Atatürk'ün belirttiği gibi ‘Köylümüz milletin efendisidir’ Bu nedenle, köylülerimizin sorunları bizlerin en önemli sorunlarımızın başında gelmektedir.Bunun için yaptığım köy gezilerinde hem vatandaşlarla konuşuyorum hem de sorunlarını bizzat kendim yerinde inceliyorum.Kaymakamlık olarak tüm köylerimizde yaşanan sorunlar hemen hemen aynı.Bu sorunları yapacağımız çalışmalarla kısa sürede bitirmeye çalışacağız” dedi.
Köylülere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında hazırlanan ve onaylandığı takdirde uygulanacak olan Saanen keçi projesi kapsamında da fikir alan Kaymakam Ulusoy, yeni projelerle de vatandaşları destekleyeceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz