Kaymakam Ve Belediye Başkanı İmar Planını Görüştü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeni imar planı...

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Kaymakamı Ali Edip Budan ve Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, yeni imar planı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir'i makamında ziyaret eden Kaymakam Ali edip Budan, yeni imar planını konuştu. Görüşmeye Balkar Belde Belediye Başkanı Orhan Orhan ve belediye meclis üyeleri de katıldı. Yusuf Özdemir, yeni imar planı hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, "Gölbaşı'nın küresel yapı, ülke ve bölgedeki yeri ve potansiyellerine dayalı ve sürdürülebilir gelişme politikalarına uyumlu, doğal ve beşeri kaynak ve potansiyellerden varlıklarına ve devamlarına zarar vermeyecek ve optimum yararlanmaya imkan verecek biçimde, sosyo-ekonomik ve kültürel gelişmeyi sağlayarak, koruma ve kullanma dengesini kurmayı amaçlayan ve bunun yanında bir dizi çalışma ile yarınlara şehircilik anlamında daha güçlü bir şekilde girmek amacındayız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: