Kaymakam ve belediye başkanına kocaman destek

KDZ Spor kulübü başkanı kocaman teşekkür mesajı yayınladı.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Ereğli Karadenizspor Kulüp Başkanı Mehmet Kocaman, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık için bir teşekkür mesajı yayınladı.

Karadenizspor Kulüp Başkanı Mehmet Kocaman yayınladığı mesajda şunlara yer verdi;

Öncelikle Karadeniz Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık’a Karadenizspor yönetimi adına çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllar futbol maçları kışın elverişsiz hava şartları altında izleniyordu. Taraftarlarımız ve sporseverler karşılaşmaları izleyebilmek için bin bir türlü sıkıntıya maruz kalıyorlardı. Ereğli Beyçayırı sahasının üzerinin kapatılması ve koltukların yenilerek eksik olanlarında tamamlanmasıyla tam bir şehir stadı görüntüsüne kavuşmuştur. Elbette giderilmesi gereken bazı eksikleri vardır. Bunlarında zamanla tamamlanacağına inancımız sporsever belediye başkanımızdan ötürü tamdır. Bu durumdan tüm sporcularımız ve aileleri memnun olduğu kadar bizlerde taraftarlarımızla birlikte kışın dahi maç oynayacak olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Öncelikle Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Reklam
Reklam

Ayrıca son yıllarda Beyçayırı sahasında yapılan idmanlarda aydınlatılmanın yakılması karşılığı idman yapan kulüplerden ücret alınıyordu. İdmanların sıklığı göz önünde bulundurulduğu zaman bu ücret katlanarak amatör kulüplerin belini büken bir kambur halini alıyordu. Karadenizspor Kulüp Başkanı ve yönetimi olarak Karadeniz Ereğli Kaymakamı Sayın İbrahim Çay’a durumu makamında arz ettik. Kendileri sportmence bir davranış sergileyerek bundan böyle kulüplerin idman saatinde yakılan aydınlatma için ücret alınmaması talimatını bizzat kendileri vermiştir. Sayın Kaymakamımız İbrahim Çay bu davranışı ile spora ve sporcuya ne kadar sahip çıktığını bir kez daha göstermiştir. Sayın Kaymakamımız İbrahim Çay ve Belediye Başkanımız Halil Posbıyık’a spora ve sporcuya verdikleri destek ve önem için şükranlarımızı sunarım.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz