Kaymakam Ve Eşi Yurtta Kalan Öğrencilere Konuk Oldu

Tokat Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ile eşi Filiz Kadiroğlu, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu'nda...

Tokat Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu ile eşi Filiz Kadiroğlu, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu'nda kalan öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Yurttaki yemeğe Kaymakam Kadiroğlu’nun yanı sıra KYK Samsun Bölge Müdürü Vekili İsmail Hakkı Kasapoğlu, KYK Samsun Bölge Müdürlüğü Yurt İdare ve İşletme Şube Müdürü Nurettin Maden, KYK Turhal Yurt Müdürü Aynur Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Salih Turalı ve öğrenciler katıldı.

İlçede bulunun tüm kamu kurum ve kuruluşları sürekli ziyaret ettiğini belirten Kaymakam Yunus fatih Kadiroğlu, sorunları yerinde görme açısından bire bir ziyaretlerin daha etkili olduğunu kaydetti. Öğrencilerin yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını açıklayan Kaymakam Kadiroğlu, "Öğrenciler bizi aralarında görünce hem şaşırdı hem de çok mutlu oldular." dedi.

Reklam
Reklam

Amaçlarının öğrencileri yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyip yardımcı olmaya çalışmak olduğunu ifade eden Kadiroğlu, ziyarettin gayet verimli ve güzel geçtiğini belirtti. Kadiroğlu, "İlçemizde bulunan tüm kuruluşları ziyaret ederek yerinde incelemeyi daha uygun bulduğum için sürekli ziyaretlerde bulunuyorum. Ziyaretlerimiz çok faydalı oluyor. Çok şaşıranlar oluyor. Öğrenciler de bizi aralarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir süre öğrencilerle sohbet ederek sorunlarını dinledik. Sürekli çalışmalarını ve kariyer yapmalarını tavsiye ettik." diye konuştu.

Daha sonra öğrenciler ise memnuniyetlerini dile getirerek, Kaymakam Kadiroğlu’na çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: