Kaymakam Ve Kurum Amirleri İle Öğrencilerin Dostluk Maçı

Van'ın Muradiye ilçesinde, Gençlik Haftası nedeniyle bazı kurum amirleri ile lise öğrencileri arasında düzenlenen futbol...

Van'ın Muradiye ilçesinde, Gençlik Haftası nedeniyle bazı kurum amirleri ile lise öğrencileri arasında düzenlenen futbol maçında İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik de yer aldı.

Muradiye ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı programı çerçevesinde İlçe Stadyumu'nda kurum amirleri ve ilçedeki lise öğrencileri arasında futbol maçı oynandı. Heyecanlı ve bir o kadar da neşeli geçen karşılaşmada bir gol Kaymakam Tanrıkulu'ndan, iki gol Emniyet Müdürü Çelik'ten ve bir golde Köylere Hizmet Götürme Şantiye Şefi Emrah Çayırlı'dan geldi. Karşılaşma 4-4 berabere biterken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu öğrencilere hitaben "Güzel bir maç oldu, hepinizi tebrik ediyorum. Böyle güzel maçları tekrar edelim" önerisinde bulunarak katılanlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Öğrenciler ise kurum amirleri ile oynadıkları maçtan dolayı memnun olduklarını belirterek, buna benzer sportif aktivitelerin devam etmesi kendileri için de sevindirici bir etkinlik olacağını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: