Kaymakam Yakuta, Acil Servis Inşaatını Inceledi

Finike’de, Kaymakamlık, Belediye, hastane yönetimi ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesinin yapımında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Finike’de, Kaymakamlık, Belediye, hastane yönetimi ve hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesinin yapımında sona yaklaşıldığı bildirildi. Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, yapımı devam eden acil servis inşaatını inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Hamit Batur, inşaatın tamamlanmasıyla 400 metrekare kapalı alana sahip acil servisin hizmete gireceğini söyledi. Acil serviste, sekiz yataklı müşahede bölümü bulunduğunu ifade eden Batur, acil servisin hizmete girmesiyle Antalya'nın batı ilçeleri arasında en büyük acil servis özelliğine sahip olacağını vurguladı. Batur, acil servisin tamamlanması için çevre düzenlemesi ve A blok servislerine tüp geçit ile bağlantı yapılacağını kaydederek, acil servis binasının biran önce hizmete girmesi için çalıştıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: