Kaymakam Yıldız, YGS’de başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi

Samsun’un Çarşamba ilçesi Kaymakamı Caner Yıldız, Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı’nda (YGS) tüm puan türlerinde ilçe...

Samsun’un Çarşamba ilçesi Kaymakamı Caner Yıldız, Yüksek Öğretim Geçiş Sınavı’nda (YGS) tüm puan türlerinde ilçe birincisi olan Sakarya Dershanesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Öğrencileri makamında kabul eden Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, sınavda derece yapan öğrencileri tebrik etti.

Elde ettikleri başarılarını, Kaymakam Yıldız ile paylaşmak adına öğrencileriyle birlikte ziyarette bulunduklarını belirten Dershane Müdürü Birol Şahin, programlı bir çalışmanın sonucunda elde ettikleri sonuca sevindiklerini, tüm puan türlerinden Çarşamba birincilerinin dershanelerinden çıkmasından dolayı öğrencileriyle gurur duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu başarıda, dershane öğretmenlerinin yanı sıra ailelerinin de büyük emeği olduğunu vurgulayan Müdür Şahin, öğrencilerinin bu başarısının Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’nda da devam etmesi için programlı şekilde çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Kaymakam Caner Yıldız da öğrencilerin bu başarı karşısında büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, onları çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: