Kaymakam Yönden: Erzin, Narenciye, Zeytin Üretimi Ve Ihracatında Bir Marka

Hatay Erzin Kaymakamı İskender Yönden, ilçenin tarımda Hatay’ın önde gelen ilçesi olduğunu belirterek, "Narenciye ve...

Hatay Erzin Kaymakamı İskender Yönden, ilçenin tarımda Hatay’ın önde gelen ilçesi olduğunu belirterek, "Narenciye ve zeytin üretimi, ihracatında ilçemiz bir marka. Biz çağrımızı yineliyor, yatırımcıları Erzin’e bekliyoruz.’’ dedi.

Soylu Marketler Zinciri yeni şubesini Şükrüpaşa Caddesi üzerinde hizmete açtı. Yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlayan mağazanın açılış törenine Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Kasım Şimşek, Emniyet Müdürü Murat Ardıç, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Bekir Soylu, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz, AK Parti eski Hatay Milletvekili İsmail Soylu, belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Programda konuşan Erzin Kaymakamı İskender Yönden, ilçeye yatırımcıları beklediklerini ifade etti. Yönden, ‘’Erzin çok ciddi yatırımlarla bölgenin parlayan yıldızı haline gelebilir. Biz bu konuda sanayicilerimize, ticaret adamlarımıza ‘Erzin’e gelin, yatırım yapın. Bu potansiyelin farkına varın’ diyoruz. Bu bağlamda ilçeye gelip yatırım yapan esnaflarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. Erzin, tarımda Hatay’ın en önde olan ilçesi. Narenciye ve zeytin üretimi, ihracatında ilçemiz bir marka. Biz çağrımızı yineliyor, yatırımcıları Erzin’e bekliyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz