Kaymakam Yosunkaya, Kurum Müdürlerini Ödüllendirdi

OSMANİYE (AA) - Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, SODES projelerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından  dolayı emeği geçen kurum müdürlerini ödüllendirdi.

Sumbas Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, SODES projelerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçen kurum müdürlerini ödüllendirdi. Yosunkaya, SODES projeleri kapsamında 16 köye oyun parkı kazandırılmasında emeği geçen Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Kağan Gökçeli ve istihdam projeleri kazandırılmasında katkısından dolayı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mulla Yeşilyurt'a başarı belgesi verdi. Yosunkaya, yaptığı konuşmada, SODES projelerinin çok önemli olduğunu ve ilçeye kazandırılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Gökçeli ve Yeşilyurt'a teşekkür eden Yosunkaya, "SODES projelerinde gösterdikleri gayret ve çabalarında dolayı bu müdürlerimizi onurlandırmak istedik. Vakıf müdürümüz Mulla Yeşilyurt ve birlik müdürümüz Kaan Gökçeli, hem görev bilinçleri hem de kaliteli kişilikleriyle göz dolduruyor. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: