Kaymakam'a Saygısızlık!

Sultangazi Belediyesi’nden inanılmaz hata...

Sultangazi Belediyesi'nin haber bülteninde kaymakam ve diğer protokolden tek bir kelime edilmedi .

5 Ekim Çarşamba günü Mahmutbey-Habibler Karayolu’nun hizmete açılışı dolayısıyla, Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yerel gazete ve internet sitelerine gönderilen bültende büyük bir skandala imza atıldı. Bültende açılışla ilgili kısa bilgi ve konuşmalara yer verilirken, Sultangazi ilçesinin kaymakam ve diğer yetkililerinden haber metninde tek bir kelime dahi edilmedi.

Bültenle birlikte gönderilen 3 nolu resimde (soldan sağa) Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya dikkat çekiyor. Ancak bültende bırakın diğer ilçe belediye başkanlarını, Sultangazi ilçesinin mülki amiri olan Kaymakam Yusuf Ziya Çelikkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Atım’ın isminden eser bile yoktu.

Reklam
Reklam

İŞTE SULTANGAZİ BELEDİYESİNİN HAZIRLADIĞI HABER METNİ

T.C.

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

----------------------------------------------------------------------------------------------------

HABER BÜLTENİ… HABER BÜLTENİ… HABER BÜLTENİ… HABER…

Mahmutbey-Habibler Karayolu Hizmete Açıldı

Bir buçuk saatlik Mahmutbey ile Habibler yolunu 15 dakikaya indiren, “Mahmutbey-Habibler Karayolu” törenle hizmete açıldı. Karayolunun açılış kurdelesini ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vali Hüseyin Mutlu ve AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu kesti.

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Mahmutbey- Habibler Karayolu törenle hizmete açıldı. Yeni yolun hizmete girmesiyle birlikte ulaşımı 1.5 saat süren Mahmutbey ile Habibler arasındaki yol 15 dakikaya indi.

Sultangazi Habibler Mahallesi’nde düzenlenen törene ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vali Hüseyin Mutlu, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ilçe belediye başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

‘SULTANGAZİ İSTANBUL’UN YENİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK’

Törende bir konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, yolun hizmete girmesiyle birlikte Sultangazi ilçesinin trafik yükünün rahatladığını söyledi. Konuşmasında belediye çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Altunay şunları söyledi:

"Amacımız halkımızın yaşam kalitesini yüksek şehirlere kavuşturmak. Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sultangazi’ye değer katacak ve ilçemizin çehresini değiştirtecek onbeşin üzerinde büyük projemiz var. Bu projelerden Sultangazi Belediye Hizmet Binası başladı. 650 yataklı hastanenin inşaatı ise başlamak üzere. Tüm projeler hayata geçtiğinde Sultangazi İstanbul’un yeni cazibe merkezlerinden birisi haline gelecektir.”

TOPKAPI- HABİBLER TRAMVAY HATTI UZATILACAK

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise İETT ve halk otobüslerinin tamamının yenileneceğini belirterek, Topkapı- Habibler tramvay hattının da uzatılacağı müjdesini verdi.

İDO'yu sattıklarını ve gelen parayla otobüs aldıklarını belirten Topbaş, "Benim hedefim 2014'e varmadan otobüslere konfor getirmek, kaliteli, tertemiz klimalı, sıkıntı çekmediğiniz, rahatça gidebildiğiniz bir ulaşım sistemini size vermek. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Bunu her daim dile getiriyoruz toplantılarda ve diyoruz ki bu şehrin medeniyet yolcusu, insanlarımız ne kadar otobüsleri kullanma imkanı bulursa o denli rahatlıkla bu şehri kullanmayı başarabiliriz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugün herkesin yüzünün güldüğünü belirterek, "Halka hizmet etmek için bu kadar çaba sarf ederken bu yükün altından kalkan değerli belediye başkanlarımızın, siyasilerimizin, meclis üyelerimizin bu ızdıraplara rağmen yüzündeki tebessüm hiç eksilmiyor. Hayata geçirilen projeler ile Sultangazi'nin, Habibler'in, Gaziosmanpaşa'nın yüzü gülüyor" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Kadir Topbaş, Vali Hüseyin Avni Mutlu ve AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay Sultangazi'deki Mahmutbey-Habibler Karayolunun açılış kurdelesini kesti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz