Kaymakam'dan aldırmaz'a teşekkür

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekiplerinin ‘Karaisalı çevre yolu’ çalışmaları nedeniyle Başkan Vekil Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aldırmaz her zaman bize destek veriyor. Merkez ilçe yolumuz ve köy yollarımızı açıyor. Şu anda Karaisalı merkezindeki “güney çevre” yolumuzun inşaatında bulunmaktayız. Çakılımız, asfaltımız, ziftimiz seriliyor. Çok güzel bir yol oluyor. Köy yollarımızın yapılması, oralara hizmet götürmemiz açısından çok önemli. Bize bu hizmetleri veren Sayın Aldırmaz ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Karaisalı Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şekerci de, “1850 metre uzunuluğunda, 9 metre genişliğindeki yol yapımı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca, Belediye Başkanımız Babacan Durak ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Rifat Köroğlu’na da çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündar da, Karaisalı Çevre Yolu’nun en kısa sürede tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: