Kaymakamdan Yerleşik Yabancılara Teşekkür

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve kimsesiz çocukların...

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve kimsesiz çocukların konakladığı 4 çocuk evinin üç tanesinin bahçesine oyun parkı yaptıran yabancılara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Fethiye’de yerleşik olarak yaşayan ve FETAV bünyesinde eğitim çalışmalarında bulunan Çalış Çocuklara Yardım Gurubu ve FİG Gurubunun üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve kimsesiz çocukların konakladığı çocuk evlerine oyun parkı ve spor sahaları kazandırdılar. Düzenledikleri kermes ve buna benzer aktivitelerden elde ettikleri geliri eğitime ve çocuklara harcayan FİG Gurubu ve Çalış Çocuklara Yardım Gurubu üyeleri Beraberinde FETAV Müdürü Dilek Dinçer ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı ziyaret ettiler. Ziyarette Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve kimsesiz çocukların konakladığı 4 çocuk evinin üç tanesinin bahçesine oyun parkı oluşturan yabancılara desteklerinden dolayı teşekkür ederek kendilerine birer teşekkür belgesi takdim etti.

Reklam
Reklam

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, “Fethiye Kaymakamı olarak benim başkanlığını yaptığım FETAV Dilek Dinçer’in müdürlüğünde birçok çalışma gerçekleştirmektedir. FETAV’ın gerçekleştirmiş olduğu çalışma gurubu içerisinde İlçemizde yerleşik olarak yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlarımızda yer almaktadır. FETAV bünyesinde çalışma yapan Çalış Çocuklara Yardım Gurubu ve FİG Gurubu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan çocuk evlerimizdeki çocuklarımız için oyun alanları ve spor sahaları oluşturdular. Bizde kendilerine bu yaptıkları duyarlı çalışmalardan dolayı birer teşekkür belgesi takdim etmek istedik” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: