Kaymakam'dan YGS'de dereceye giren öğrenciye hediye

İZMİR (A.A) - Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dört türünde 480 puan alarak Kemalpaşa 1'incisi, Türkiye

İZMİR (A.A) - Kemalpaşa Kaymakamı Yüksel Topal, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) dört türünde 480 puan alarak Kemalpaşa 1'incisi, Türkiye 181'cisi olan Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi öğrencisi Abdül Vahit Gezer'e, hediye verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Murat, Özel Yamanlar Bedri Şaşal Lisesi Okul Müdürü Abdurrahman Kıymaz, Kemalpaşa Körfez Dershanesi Müdürü Ulubay Ilıca ve YGS'de dereceye giren öğrenci Abdül Vahit Gezer'in ailesi, Kaymakam Yüksel Topal'ı ziyaret etti.

Okul Müdürü Abdurrahman Kıymaz, okulu ilk kurduklarında, velilerin "İzmir'deki okullar kadar başarılı mısınız-" sorusu sorduklarını, ancak bugün için İzmir'in merkezindeki okullardan öğrenci aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Murat, Yamanlar Koleji'nin ilçede kurulması ile ilçenin başarı puanının 12 derece arttığını kaydetti.

Kaymakam Yüksel Topal, okul ve dershane yöneticileri ile Gezer'in ailesini tebrik etti.

Dereceye giren öğrenciye hediye veren Kaymakam Topal, "Başarıyı kazanmak kadar başarının devamını da sağlamak gerekir. Bundan böyle başarı çıtasını yükselterek muhafaza etmek gerekir" dedi.

Elde ettiği başarıda okul ve dershane öğretmenleri ile ailesinin büyük katkıları olduğunu ifade eden Abdül Vahit Gezer, başarıya düzenli ve programlı çalışması sayesinde ulaştığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: