Kaymakamı Gürsoy Muhtarlarla Biraraya Geldi,

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy Muhtarlarla Biraraya Geldi,

Kars Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy Kağızman Halk Eğitimi Merkezi toplantı salonunda köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, köy muhtarları ile Köylere Hizmet Götürme Birliği bünyesinde yapılan işlerle ilgili Kağızman Halk Eğitimi toplantı düzenledi. 2012-2013 yılında Köylere Hizmet Götürme Birliğince yapılan kilit parke, su depolarının fayanslanması, köy yollarının asfaltlanması gibi konuların ele alındığı toplantıda köy muhtarlarını dinledi. Köylerinde sorunları olan muhtarları , tek tek dinleyen Kaymakam Gürsoy, imkanlar el verdiği müddetçe adaletli bir şekilde tüm eksiklerin giderilmeye çalışılacağını belirtti. Kaymakam Gürsoyyaptığı değerlendirmede; "Gördüğüm kadarıyla su şebekesi olmayan hiçbir köyümüz yok. Köyülerimiz’in bazılarına su depoları için klorlama makinası takılmış, geriye kalan köylerimizde ise bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşık 75 bin metre kare kilit parke yapılmış, gelen ödenekler çerçevesinde diğer köylerimizde de kilit parke yapımı devam edecek. Köy yollarımızın büyük bir kısmı asfaltlanmış, diğer köylerimiz içinde çalışmalarımız sürüyor. Bütün köylerimizde şimdilik bir eksikliğimiz yok köylerimizdeki yardımları şahsileştirmeden el birliği ile birlikte çözmek için uğraşmalıyız. Sizlerden köylerinizde bazı şeylere dikkat etmenizi istiyorum. Öncelikle köylerinizde gerçekten yardıma muhtaç, yaşlı, akıl dengesi yerinde olmayan kişiler varsa onları belirlemenizi istiyorum. Daha sonra belirlediğiniz bu kişilere birlikte neler yapabilir, nasıl yardımcı olabiliriz onun üstünde çalışmalıyız. Köylerinizde asayiş olaylarına karşı hazırlıklı olmanızı istiyorum. Olay gelişmeden ve iyice büyümeden bizleri ve İlçe Jandarmayı önceden haberdar ederseniz erken müdahale ile olayların büyümesini engelleriz. " dedi.Kağızman Köylere Hizmet götürme birliği bu yılki tahmini bütçenin 4 milyon Türk lirası olduğu açıklandı:

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: