Kaymakamın evine roketli saldırı

BATMAN’ın Kozluk İlçesi’nde Kaymakamlık konutuna dün akşam saatlerinde düzenlenen, ölen ya da yaralananın olmadığı roketli saldırı ile ilgili operasyon ve soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Polis ve Jandarma, saldırganları ve kaçtıkları aracı belirlemek için çalışmalarını sürdürürken, roketlerden birinin konutun balkonuna, diğerinin ise güvenlik noktasına isabet ettiği anlaşıldı.

Batman- Baykan yolu üzerinde bulunan Kozluk Kaymakamı Huzeyfa Citer’in konutuna dün saat 22.30 sıralarında kimliği belirsiz kişiler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Konutta nöbet tutan güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çıkan çatışmadan sonra saldırganların özel bir araç ile kaçtığı ve söz konusu aracın bulunması için hem ilçe hem de kırsal kesimde polis ve jandarmanın operasyonlarını sürdürdüğü belertildi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Huzeyfa Citer’in konutta bulunduğu sırada gerçekleştirilen saldırı sırasında roketlerden birinin konutun balkonuna diğerinin ise, güvenlik noktasına isabet ettiği anlaşıldı.

Anahtar Kelimeler: