Kaymakam'ın "ihbar"lı Tatbikatı

Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın talimatıyla bulunulan ihbarlarla, polis, 112 ve itfaiye ekipleri, tatbikattan geçirildi.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar'ın talimatıyla bulunulan ihbarlarla, polis, 112 ve itfaiye ekipleri, tatbikattan geçirildi.

Dursunbey'de Salı günü göreve başlayan Kaymakam Aksanyar'ın talimatıyla, polis ekiplerine Hükümet Konağı'nda bir kavga olduğu, itfaiye ekiplerine yangın meydana geldiği ve 112 Acil Servis'e ise yaralının bulunduğu yolunda ihbarda bulunuldu.

112 ekipleri 1 dakika 30 saniye, polis ekipleri 2 dakika 40 saniye ve itfaiye ekipleri ise 3 dakika 15 saniyede Kaymakamlık önüne geldi.

Reklam
Reklam

Hızla olay yerine gelen ekipler yeni Kaymakam Aksanyar'ın yaptığı tatbikattan habersiz araçlardan hızla inerek, belirtilen olaylara müdahale etmek istediler. Kaymakamlık personelinin bu bir tatbikattır uyarısı üzerine ekipler ilk kez karşılaştıkları bir denetimi tebessümle karşıladılar.

Aksanyar, kısa süre içinde bölgeye gelen ekiplere teşekkürlerini sunarken, acil durumlarda Dursunbey'de bulunan ekiplerin olaylara hızla müdahale edeceğine inandığını belirtti.

Muhabir: Ramazan Atam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: