Kaymakamlar Dumlupınar’da buluştu

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Hisarcık Kaymakamı Furkan Başar, Çavdarhisar Kaymakamı Furkan Berber ve Kütahya Valiliği 107.

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde Hisarcık Kaymakamı Furkan Başar, Çavdarhisar Kaymakamı Furkan Berber ve Kütahya Valiliği 107. Dönem Kaymakam adayları, Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Dumlupınar’ın tarihteki yeri ve önemi hakkındaki konuların yanı sıra ilçemizin sosyal ekonomik ve kültürel dokusu hakkında Kaymakam Abbasoğlu’ndan bilgi alan Kaymakamlar, ardından Dumlupınar müzesi , İlk Hedef Anıtı, Atatürk Evi ve Şehitlik ziyareti yaptılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Abbasoğlu, misafirlerimize bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum dedi.
Kaymakamlar, Dumlupınar Şehitliğini ziyaretlerinde Şehitlerimiz için dua etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz