Kaymakamlardan GTO'ya Ziyaret

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. GTO'dan yapılan açıklamaya göre, Turan ve Aydın, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Meclis Başkanı Ali Yener ile yönetim kurulu üyelerine başarı dilediler. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Eyüp Bartık, ticaret ve sanayide gelişmiş Gaziantep'i daha üst sıralara çıkarmak amacında olduklarını belirtti. Gaziantep'in başarısının herkes tarafından yakından takip edildiğine vurgu yapan Bartık, şunları kaydetti: "Gaziantep kendini hizmete ve gelişmeye adayan bir kent. Gaziantep, ortak akılla hareket etmesi yanında çalışma azmi ve başarılarla örnek gösterilen bir kent. Bizim amacımız ise genç ve güçlü ekip olarak yapacağımız çalışmalarla bayrağı daha ileriye taşımak. Gaziantep'te herkes üstüne düşeni yapıyor. Yönetim olarak kamuoyuna açıkladığımız projeleri hayata geçirerek Gaziantep'i bulunduğu konumdan daha üst sıralara taşımak için çalışıyoruz. Projelere yönelik çalışmalarımız sürüyor. Üyelerimizin problemlerini biliyoruz. Zamanı geldiğinde bayrağı doğru ellere teslim edeceğiz." Kaymakam Turan ve Aydın ise GTO'nun Türkiye'nin ve Gaziantep'in gözbebeği kurumu olduğunu, gelişme ve yenilikleri takip ederek üyelerinin ufkunu açtığını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: