Kaymakamlık, Cizreli gençlere spor malzemesi dağıttı

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığı, Cizre Futbol Okulu'nda top koşturan ve malzeme eksikliği yaşayan gençlere yardım elini...

Şırnak'ın Cizre Kaymakamlığı, Cizre Futbol Okulu'nda top koşturan ve malzeme eksikliği yaşayan gençlere yardım elini uzattı. Okuldaki 150 kişiye spor malzemesi yardımında bulunan kaymakamlık, gençlerin yüzünü güldürdü.
Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, gençlerin boş zamanlarını sosyal aktivitelerle değerlendirmesi amacı ile kurulan halk eğitim merkezi spor kulübünün daha iyi şartlara kavuşacağını söyledi. Kaymakam Sağlam, “Amacımız sporu toplumun bütün kitlelerine yaymak, çocuk ve gençlerimizi içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumaktır. Ayrıca vatanını, milletini seven, ruhen ve beden sağlığı yerinde, fair-play anlayışı içinde sportmen bir nesil yetiştirmek için gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sosyal uyumlarını artırmaktır. Bu amaçla sportif faaliyetlerde bulunan gençlere futbol malzemeleri temin ettik.” dedi.
Futbol okulunun hocaları ve gençler, malzeme yardımlarından son derece mutlu olduklarını söyleyerek, Cizre Kaymakamlığına teşekkürlerini iletti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz