Kaymakamlık sitesi böyle olursa!

Keles Kaymakamlığı'nın resmi internet sitesine giren büyük şok yaşıyor.

Bursa'nın Keles ilçesinde kaymakamlığın resmi internet sayfasına girenler, Kaymakamlığın telefonlarını dahi bulamıyor.

Bursa gibi bir büyükşehirde devletin resmi kurumunun internet sitesinin olmamasına tepki gösteren site ziyaretçileri, "Keles ilçe hastanesinin bile web sayfası varken, Keles Kaymakamlığı'nın resmi sayfasının6 fotoğraftan ibaret olması çok üzücü. Allah bilir, fotoğraflar da 10 seneliktir. Turizm konusunda ciddi adımların atılmaya hazırlandığı Keles'te ilçenin en yetkili mülki amirinin sitesinin olmaması, sitede isminin yer almaması kabul edilecek bir durum değildir. Koskoca Kaymakamlıkta site ile ilgilenecek bir Allah'ın kulu yok mu? Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır. Kaymakam diğer kurum müdürlerine sitenizi yapın demesi lazım iken kendisinin teknolojiyi takip etmemesine anlam veremiyoruz" diye tepki gösterdiler.

Reklam
Reklam

SADECE 3 KURUMUN SİTESİ AKTİF

Keles ilçesinin tanıtımına yönelik bilgilerin yer alması gerektiğini altını çizen site ziyaretçileri, konunun biran önce ele alınarak sitenin aktif hale getirilmesini istedi.

Bu arada kaymakamlığın resmi internet sayfasının sadece 6 fotoğraftan oluşmasının yanı sıra, ilçe müdürlükleri arasında sadece Keles Belediyesi, Keles İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Keles Hastanesi'nin sitelerinin olması dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz