Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nda Emniyet Şampiyon Oldu

Turhal Kaymakamlığı’nın kurumlar arasında düzenlemiş olduğu geleneksel ‘Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’ sona erdi. 21 kurumun katıldığı...

Turhal Kaymakamlığı’nın kurumlar arasında düzenlemiş olduğu geleneksel ‘Kaymakamlık Voleybol Turnuvası’ sona erdi. 21 kurumun katıldığı turnuvada, Mehmet Uzun Kapalı Spor Salon’unda yapılan final maçında Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü birinci oldu.

Takımlara plaketleri Kapalı Spor Salon'unda yapılan bir programla takdim edildi. İlk dörde giren takımlara ile turnuvaya katılan diğer takımlara plaketleri İlçe Kaymakamı Mehmet Ünlü, Belediye Başkanı Ali Gözen ile Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Güven Özyurt tarafından verildi. Kaymakamlık Voleybol Turnuva birincisi olan İlçe Emniyet Müdürlüğünü kutlayan Kaymakam Mehmet Ünlü, tüm takımların turnuvada göstermiş oldukları centilmenliklerin dolayı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Kazanmanın ve şampiyon olmanın önemine değinen Kaymakam Ünlü, "Kazanmak, şampiyon olmak tabi ki çok güzel ve önemli bir olay. Ama daha önemlisi ve daha güzeli, sporda kazanmak kadar kaybetmenin de olduğunu bilerek sportmence mücadele etmektir. Kaymakamlık Kupası'nda 21 takımımız mücadele etti. Bu kadar katılımın yüksek olması gerçekten Turhal ve spor adına güzel bir olaydır. Bizler maçları izlerken, takımlarımız da sahada mücadele ederken büyük keyif aldık. O yüzden diyebilirim ki tüm takımlarımız şampiyondur, kaybeden yoktur. Ben tekrar şampiyon olan takımımızı tebrik ediyor, diğer takımlara da önümüzdeki yıl düzenleyeceğimiz Turhal Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda başarılar diliyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: