Kaymakamlık Yetim Çocuklar Için Kurban Kesecek

YOZGAT (AA) –  Sorgun Kaymakamlığı tarafından geçen yıl başlatılan “Yetimine Sahip Çık” projesi kapsamında yetim çocuklar için kurban kesilecek.

YOZGAT – Sorgun Kaymakamlığı tarafından geçen yıl başlatılan “Yetimine Sahip Çık” projesi kapsamında yetim çocuklar için kurban kesilecek. Sorgun’da geçen yıl aynı proje kapsamında 30 aileye kurban kesen Sorgun Kaymakamlığı bu yılda, proje kapsamında yetim ailelere kurban kesmek için kampanya başlattı. Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, yaptığı açıklamada, bu güne kadar hayata geçirilen örnek proje kapsamında, ailelerin kendi kurbanını kesmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kaymakam Kılıç, Kurban Bayramı’nda yetim çocukların ve ailelerinin de Kurban sevinci yaşamaları amacıyla bu hayırlı kampanyayı başlattıklarını dile getirerek şunları kaydetti: “Geçtiğimiz yıl kaymakamlığımız tarafından başlatılan Yetimine Sahip Çık projesi kapsamında 30 ailemize kurban kesmiştik. Bu yılda aynı proje kapsamında kampanya başlattık. Yetim çocukların aileleriyle birlikte et yemelerini sağlamanın ötesinde kurban kesme duygusunu onlara tattırmayı amaçlıyoruz. Kurban Bayramında yetim çocukların ve ailelerinin de Kurban sevinci yaşamaları, kendilerinin yalnız olmadıklarının onlara hissettirilmesi ve kurban ibadetine alıştırılmaları amacıyla Vakıfbank Sorgun şubesinde hesap açtırdık. Siz hayırsever vatandaşlarımızın bu hesaba yapacakları bağış ve yardımlarla kurbanlar alınarak, yetimler ve aileleriyle birlikte kesilecek ve yetimlerde ‘Biz de bu toplumun bir parçasıyız’ hissi oluşturmaya çalışılacaktır. Hayırsever vatandaşlarımızın Vakıfbank Sorgun Şubesi İBAN No: TR72 0001 5001 5800 7301 4022 40 nolu hesaba bağış ve yardımda bulunabilirler.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: