Kaymakamlık, yetim ve öksüzlerin yüzünü, kırmızı kurdelalı koçlarla güldü

Trabzon'un Of ilçesinde kaymakamlık tarafından maddi durumu iyi olmayan 92 yetim, öksüz ve engelli ailesine...

Trabzon'un Of ilçesinde kaymakamlık tarafından maddi durumu iyi olmayan 92 yetim, öksüz ve engelli ailesine kurbanlık koç dağıtıldı.
Of’a ilk atandığında ilçedeki 212 yetim ve öksüz ile 575 engelli vatandaşı tespit ettiren ve gerçekleştirdiği sosyal projelerle onlara her türlü desteği veren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, geçen yılki bayram öncesi olduğu gibi bu bayramda da onları unutmadı. Başta yetim ve öksüzler olmak üzere 92 aileye kurbanlık koç göndererek, devletin sıcaklığını ve şefkatini gösterdi.
Hayırseverlerin desteği alınarak gerçekleştirilen proje kapsamında, kırmızı kurdelelerle süslenen kurbanlık koçlar, daha önceden tespit edilen ailelerin adreslerine, Kaymakamlık ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tarafından teslim edildi.
Devletin şefkatli ellerinin her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Of Kaymakamı Tuncay Sonel, "İlçemizde bulunan Yetim Öksüz, kimsesiz ve engelli vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek ve bayramlarının daha coşkulu kutlanmasını sağlamak amacıyla böyle bir uygulama yaptıklarını, böylesine hayırlı bir işi gerçekleştirirken kendilerine destekte bulunan Oflu hayırseverlerimize de şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz