Kaymakamlıktan Evi Yanan Aileye Ev Sözü

Bartın'ın Ulus ilçesinde çıkan yangında evleri yanan aile için kaymakamlık tarafından ev yapılacağı bildirildi.

Bartın'ın Ulus ilçesinde çıkan yangında evleri yanan aile için kaymakamlık tarafından ev yapılacağı bildirildi.

Türk Kızılayı Derneği Ulus Şube Başkanı Hüseyin Demir ve Ulus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Uğur Ünal, ilçeye bağlı Karahasan Köyü'nde önceki ay elektrik kontağından çıkan yangın sonucu iki katlı evi yanan Remzi Par ve ailesini ziyaret ettiler.

Geçici olarak Karahasan Köyü İlköğretim Okulu lojmanına yerleştirilen Par ailesine gıda yardımı yapıldı.

Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada zor durumda olan 3 çocuklu aileye ve gerek dernek gerekse ilçe esnafınca yardım yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Çiftçilik ve inşaat ustalığıyla geçimini sağlayan Remzi Par'a kaymakamlığın da sahip çıktığını ifade eden Demir, "Kaymakamımız Ali Fuat Atik'in girişimleriyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından aileye yeni bir ev yapılacak" dedi.

Par da, yardımlardan dolayı memnun olduğunu ifade ederek, mağduriyetinin giderilmesi için elinden geleni yapan Ulus Kaymakamlığı ve Kızılay'a teşekkür etti.

Muhabir: Selim Bostancı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: