Kaymaklı Lokum, Artık On-line Olarak Müşteriye Ulaşıyor

Arap işadamlarının düğünlerine ‘Altınlı Lokumu’ lokum gönderen Akkent Şekerleme, şimdi de 'www.lokumye.com' adresli sitesinden sipariş...

Arap işadamlarının düğünlerine ‘Altınlı Lokumu’ lokum gönderen Akkent Şekerleme, şimdi de 'www.lokumye.com' adresli sitesinden sipariş almaya başladı.

Akkent Şekerleme Genel Müdürü Ahmet Akkent, teknolojiyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirterek, on-line hizmet verdiklerini söyledi. Lokum içerisindeki kaymağın tazeliğini koruyarak müşteriye ulaştırdıklarını belirten Akkent, "Kaymaklı lokum artık sadece Afyonkarahisar'dan gelip geçerken alınabilecek bir çeşit olmaktan çıkarak gönül rahatlığıyla sipariş edilip tüketebileceğiniz bir ürün oldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Lokumların yüzde 100 şekerden yapıldığını ve glikoz içermediğini ifade eden Akkent, ürünlerde doğal renklendiriciler kullanmaya başladıklarını, raf ömrü süresince tazeliğini koruyabilmek için ürünleri en uygun ambalajlama tekniklerine göre paketlediklerini kaydetti.

Akkent, gerek teknolojik gerekse hijyen uygulamalarının geliştirilmesi amacıyla Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygulamaya alınan Odak Sektörler Mali Destek Programı’na yönelik “Lokum Üretim Teknolojilerinin Paketleme ve Kodlama Sistemlerinin Yenilenmesi” projesini hayata geçirdiklerini belirtti.

Afyonkarahisar’da bulunan Akkent Şekerleme'nin ürünleri yurt içinde İstanbul, Karadeniz, Doğu Anadolu, Ege ve Akdeniz sahil şeridinde satılıyor, İsviçre, Dubai, Malezya, Rusya, Almanya gibi ülkelere de ihraç ediliyor.

LOKUM ÇEŞİTLERİ

Akkent Şekerleme, gerçek gül yapraklarından yapılan gül yapraklı lokum, Afyonkarahisar kaymağından yapılan kaymaklı lokum, damla sakızlı, kurutulmuş meyveli lokumlar gibi butik ürünlerin dışında çifte kavrulmuş, Sultan ve geleneksel lokum çeşitlerini müşterilerinin beğenisine sunmakta.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: