Kaymam Özbey Öğrencilerle Erciyes'i Gezdi

Sivas'ın Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Gemerek Yatılı Bölge Okulu'nda eğitim gören ve aynı zamanda okulun...

Sivas'ın Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey, Gemerek Yatılı Bölge Okulu'nda eğitim gören ve aynı zamanda okulun pansiyonunda yatılı olarak kalan 26 öğrenciyi Kayseri’deki Erciyes Kayak Merkezi'ne götürdü.

Kaymakam Özbey’in bizzat eşlik ettiği öğrenciler Erciyes’te güzel bir gün geçirdi. Gezi sırasında teleferiğe binip kızakla kaymanın zevkini yaşayan öğrenciler, kış sporları hakkında da tesis yetkililerinden bilgi aldı. Öğrencilerin bu güzellikleri yerinde görmelerini sağlayan ve eğlenmelerinden mutlu olduğunu belirten Kaymakam Özbey, "Doğa güzellikleri çok olan bir ülkede yaşıyoruz. Erciyes de bu eşsiz güzelliklerden biri. Okulumuzun pansiyonunda yatılı olarak kalan öğrencilerimize bu güzellikleri yerinde gösterip onları mutlu etmek istedik. Öğrencilerimizin bu gezide gönüllerince eğlenip gülmeleri bizleri mutlu etti. Başarıları için her zaman destek verdiğimiz öğrencilerimizi böyle güzel faaliyetlerle de mutlu etmek için çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Geziden dolayı memnun olan öğrenciler ise ilgilerinden dolayı Kaymakam Yusuf Özbey’e ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: