KAYMEK "bir Taşla Iki Kuş" Vuruyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), aşçılık kursuna katılımları artırmak için örnek bir yöntemi hayata geçirdi.

KAYSERİ - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), aşçılık kursuna katılımları artırmak için örnek bir yöntemi hayata geçirdi. KAYMEK yöneticileri, aşçılık kursunda kursiyerlerce yapılan yemekleri, çevredeki okullarda görev yapan öğretmenlere ve müdürlere satarak kursiyerlerin malzeme masraflarını karşılamalarını sağladı. Büyükşehir Eğitim Faaliyetleri Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, bu uygulamayla kurslara katılımların arttığını belirtti. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alan kursiyerlerin, rahatlıkla sanayi ve ticaret merkezlerinde kendilerine iş bulduğunu vurgulayan Tuzcuoğlu, şunları kaydetti: "İlginin yoğun olduğu bu programda mutfak malzemeleri bazı kursiyerlerimiz için masraflı olabiliyor. Bu masrafın karşılanması için kurs yetkililerimiz böyle bir uygulama düşündüler. Eğitim camiasının da bu anlamda yemek ihtiyacını karşılamış olduk. Aşçılık kursu için çok güzel bir mutfağımız var ve çok güzel yemekler yapılıyor. Hayatın her anında hayat boyu eğitime ihtiyaç olduğunu biliyoruz ve bu doğrultuda hizmet veriyoruz. KAYMEK'in gittiği yerlerde bir hareket ve bereket oluyor." Yemek hizmetinden faydalanan Celal Bayar Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Özbek ise, KAYMEK'in hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirterek, uygulamadan ötürü tüm ilgililere teşekkür ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: