Kaymek'te Kayıtlar Başladı

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda kurs kayıtları 27 Ağustos’ta...

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları'nda kurs kayıtları 27 Ağustos’ta başladı.

2012-2013 eğitim-öğretim yılında Argıncık, Beyazşehir, Göznuru, Hürriyet, Mimsin, Sümer, Ziya Gökalp, Boztepe, Erkilet, Kocasinan, TOKİ, Turgutreis ve İhtisas kurs merkezleri olmak üzere toplamda 13 tesisle KAYMEK Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Kayseri halkına hizmet verecek.

52 branşta eğitim verecek olan KAYMEK, yeni dönemde Almanca, Dekoratif Seramik, Ev-Kurum Temizliği, Girişimcilik, KPDS, Web Programlama ile Tıbbi ve Aromatik Bitkiler gibi yeni kurslar da yer alıyor.

Reklam
Reklam

Kurs kayıtları ücretsiz olup kayıt esnasında diploma fotokopisi veya öğrenci belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, 2 adet poşet dosya ve nüfus cüzdanı isteniyor. Kurs kayıtları hakkında Sümer Gençlik Merkezi 337 37 88 no’lu telefonundan veya internet üzerinden www.kaymek.com adresinden bilgi alınabilir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: