Kaynar suyla işkence iddiası

BURSA (İHA) - Bursa'da, evden kaçtığı iddiasıyla teyzesi tarafından vücuduna sıcak su dökülerek yakıldığını iddia eden 14 yaşındaki kız, parkta polis tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine Maltepe Mahallesi, Murat Sokağı üzerindeki Murat Tandoğan Parkı'na giden polis, uyluğu, bacaklarının arası ve kolları sıcak su dökülerek yakılan bir kız çocuğuyla karşılaştı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri, kımıldayamaz haldeki M.N.'yi sedyeyle ambulansa taşıdı. Acılar içinde kıvranan 14 yaşındaki M.N., hemen SSK Şevket Yılmaz Hastanesi'ne kaldırılırken, ayakkabılarının olmaması ve çamur içindeki çorapları dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Daha önce kaldığı Eşrefiler Kız Yetiştirme Yurdu'ndan kaçtığı için annesi tarafından yanına alındığı iddia edilen M.N.'nin, yeni evlenen annesinin evinden de kaçarak

hamile olan Zümrütevler Mahallesi'ndeki teyzesine sığındığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan M.N., vücudundaki 2. derece yanıkların sık sık evden kaçtığı için teyzesi tarafından kaynar su dökülerek yapıldığını ileri sürdü. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.