Kaynarca'da Kamyon Dereye Uçmaktan Son Anda Kurtuldu

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde çamura saplanan kamyon iş makineleri tarafından zorlukla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kamyonun dereye...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde çamura saplanan kamyon iş makineleri tarafından zorlukla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kamyonun dereye devrilmemesi ile faciadan dönüldü.

Edinilen bilgilere göre 54 AR 946 plakalı Y.G idaresindeki özel bir şirkete ait beton santraline malzeme taşıyan kamyon, Kaynarca Pancar Kooperatifinin alt kısmında bulunan yolda gideceği istikametin kapalı olması nedeniyle Seyran Deresinin yanındaki toprak yola girdi.

Yağan yağmurlardan sonra yumuşayan toprak yola giren kamyon 20 metre ilerledikten sonra batarak Seyran deresine doğru yan yattı. Kaynarca Belediyesine ait iş makinelerinin çıkartamadığı Kamyonu bir hafriyat firmasına ait paletli iş makinesi tarafından yoğun uğraşlar sonrasında çıkartıldı. Yan yatan kamyonun Seyran Deresine devrilmemesi olası can kaybını önledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz