Kayseri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Faruk Şahin:

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yeni Yönetim Kurulu kamuoyuna tanıtıldı.Talas İlçesi’nde düzenlenen...

Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yeni Yönetim Kurulu kamuoyuna tanıtıldı.

Talas İlçesi’nde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Kayseri Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetim kurulu yeni hedefleri hakkında bilgi verdi. 3. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra dernek üyelerinin güvenoyuyla birlikte Başkanlığa Faruk Şahin gelirken, yönetimdeki görev dağılımı sonrasında ikinci başkan Serdar Maraşlı, Genel Sekreter Zühre Akşar, Mali Mühasip Levent Özocak, Yönetim Kurulu Üyeleri de Bekir Eren, Sultan Kağan ve Barbaros Ceran olarak değişti.

Reklam
Reklam

Grup Başkanı Faruk Şahin hedeflerinin bedensel engelli sporculara hizmet olduğunu belirtti. Şahin, “Kulübümüzde 2 ana branş olmak üzere bireysel spor dalları mevcut olmaktadır. Engelli yaklaşık 40 tane sporcumuz var. Ampute Futbol Süper Lig’inde, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. liginde müsabakalarımıza devam ediyoruz. Bizler, Ampute Futbol Süper Lig’inde ilk üç garanti hedef olmak üzere, Tekerlekli Sandalye Basketbol Lig’inde, 1. lige çıkma play-off’lara kalma gibi ciddi hedeflerle yönetime geldik. Bu bağlamda, bütün Kayseri kamuoyuna yönetimimizin nasıl bir hedefi olduğunu, neler yaptığını, amacının, gerçekten engelli sporculara hizmet olduğunu sizler aracılığıyla duyurmak için buradayız” diye konuştu.

Bir milli sporcularının da, Rusya'da milli takımla birlikte müsabakalarda olduğunu söyleyen Şahin, “Çok yakında belki de sizlerle sporcularımızla yapacağımız sözleşme sonucunda tekrar bir araya geleceğiz. Yapacağımız etkinlikleri paylaşabilme adına tanışma ve kaynaşma adına düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltıya katıldığınız için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: