Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Ticaret Odasının yeni yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Ticaret Odasının yeni yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede Kayseri'de kurumlar arasında iyi bir uyumun olduğunu vurgulayarak önemli olanın Kayseri ve Kayseri'nin menfaatleri olduğunu söyledi.

"BÜYÜKŞEHİR'İN KAYSERİ EKONOMİSİNE KATKISI BÜYÜK"

Kayseri Ticaret Odası'nın kısa bir süre önce gerçekleştirdiği genel kurul sonrası oluşan yeni yönetim kurulu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ziyarette yaptığı açıklamada KTO üyelerinin hakkını ve hukuku korumak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kurumlar arası ilişkilerin iyi olması gerektiğini düşündüklerini ve bu manada belediyelerle yakın ilişki içinde olacaklarını dile getiren Hiçyılmaz, "Yapacağınız tüm faaliyetlerde desteğimiz sizinle olacak. Erciyes projesi, stat gibi hizmetler ile bundan sonra yapacağınız yatırımların Kayseri ekonomisine katkısını zaten biliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

"REKABETTE GERİDE KALAMAYIZ"

Kayseri Ticaret Odasının yeni meclisi ve yeni yönetiminin hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Başkan Mehmet Özhaseki de Kayseri'de kurumlar arasında iyi bir uyum olduğuna dikkat çekti. Önemli olanın Kayseri ve Kayseri'nin menfaatleri olduğunu dile getiren Başkan Özhaseki, "Bu şehir gelişir ve büyürse hepimizin çocukları burada kalır ve şehir ileriye doğru büyümesini sürdürür. Öyle olmazsa, bir alanda meydana gelen küçülme, daralma her yere sirayet eder. Böyle olunca da Allah korusun yavaş yavaş gerileyen şehirler arasına gireriz. Şehirler arasında müthiş bir rekabet var. Bu rekabette geride kalmamak lazım. Biz bu yönde gayret gösteriyoruz. Bizim gibi herkese iş düşüyor" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: