Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden Ihale

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 9 parsel arsadan 2'si düzenlenen açık teklif usulü ihale ile 940

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait, şehrin muhtelif yerlerinde bulunan 9 parsel arsadan 2'si düzenlenen açık teklif usulü ihale ile 940 bin liraya satıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ihale sonucunda encümen Salonu'nda yapılan ihaleye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlık etti.

İhalede, ilk olarak Karpuzatan bölgesinde bulunan bin 50 metrekarelik konut dışı kentsel çalışma alanı arsasının satışı yapıldı. 420 bin lira muhammen bedelli ihaleyi en son 500 bin lira teklif veren Şahin-Melek Et Ürünleri Ltd. Şti. kazandı.

Reklam
Reklam

Daha sonra Sümer'de bulunan 420 metrekarelik konut alanı arsasının ihalesi gerçekleştirildi. 158 bin 457 lira muhammen bedelli ihaleyi en son 440 bin lira teklif veren Salman İnşaat Ltd. Şti. aldı.

Satışı yapılamayan 7 adet arsa ise 15 gün süre ile pazarlığa bırakıldı.

Muhabir: Sercan Küçükşahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: