Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden TSM Konseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri, Kayseri'de sosyal kültürel hayata renk katmaya devam ediyor. Her...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri, Kayseri'de sosyal kültürel hayata renk katmaya devam ediyor.

Her zevkten ve her yaş grubundan insana hitap eden etkinliklerde bu hafta sonu Kayserilileri Türk Sanat Müziği ziyafeti bekliyor. Kültür Sanat Merkezi'nde 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek konserde Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü, muhteşem bir konsere imza atacak. TRT Sanatçısı Çiğdem Gürdal'ın konuk sanatçı olarak katılacağı konser, saat 20.00'de başlayacak ve ücretsiz olarak izlenebilecek.

Reklam
Reklam

RESİM BÖLÜMÜ'NDEN YILSONU SERGİSİ

Öte yandan Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek bir başka etkinlik de Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Resim Bölümü öğrencileri tarafından açılacak yılsonu karma resim sergisi olacak.

Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu'nda düzenlenecek olan sergide resim bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan 300 eser sergilenecek. Serginin açılışı 27 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00'te yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: