Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kasasına 2 milyon 545 bin lira kaynak

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Kayak Merkezi'nde bulunan 7 adet dükkan, 3 adet kafeterya...

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait Erciyes Kayak Merkezi'nde bulunan 7 adet dükkan, 3 adet kafeterya ve 1 adet market, düzenlenen ihale ile 10 yıllığına kiraya verildi. İhale sonucunda Büyükşehir Belediyesi'nin kasasına 2 milyon 545 bin lira para girdi.
Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan ihaleye, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın başkanlık etti. Kayseri'nin en büyük yatırımlarından birinin Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi projesi olduğunu kaydeden Yalçın, "Erciyes'te çok önemli yatırımlar yapıldı. Erciyes Türkiye'de ve dünyada en iyi kayak merkezi olma iddiasını sürdürüyor." dedi. Yalçın'ın konuşmasının ardından ihaleye başlandı. İhalede mevcut giriş bölgesindeki 1,2, 3 nolu dükkanlar ile Hacılar bölgesindeki 1'nolu ve Halilin Yurdu bölgesindeki 1'nolu dükkanlar Erciyes AŞ.'nin kullanımına sunulacağından ihaleden çekildi. Kiraya verilemeyen mevcut giriş bölgesindeki 1 ve 2 nolu kafeteryalar ile Yalçın Karakulaktepe arasındaki 6 nolu kafeterya için 05 Ekim 2011 Çarşamba günü saat 14.00'da yeniden ihale yapılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz