Kayseri Erciyesspor 10 haftadır galibiyete hasret kaldı

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ligde adeta kazanmayı unuttu. Galibiyete 10 haftadır...

Bank Asya 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ligde adeta kazanmayı unuttu. Galibiyete 10 haftadır hasret kalan mavi - siyahlılar, bu süreçte yaşadığı düşüşle birlikte zirveden de uzaklaştı.
Ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen Kayseri Erciyesspor, iki haftalık süreçte lig liderliğini elinde tuttu. Ancak yaşadığı düşüşle birlikte 22’inci hafta itibarıyla yedinci sıraya kadar geriledi. Mavi - siyahlılar, kendi sahasında 12’inci haftada oynadığı Adanaspor maçında aldığı 2-1 galibiyetten sonrada 10 haftadır kazanmaya hasret kaldı.
Bu süreçte teknik direktörde değiştiren Erciyesspor Kulübü, 10 karşılaşmada 5 beraberlik 5’de mağlubiyet aldı. 13’üncü haftada Göztepe ile deplasmanda oynadığı maçı 2-1 kaybetti. Kendi sahasında Elazığsporla 1-1 ve Kasımpaşa maçından da 2-2 skorla ayrıldı. Sakaryaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu, kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 1-1 berabere kaldı. 18’inci haftada Bucaspor’a kendi sahasında 3-1 gibi farklı skorla mağlup olmaktan kurtulamayan Erciyesspor, deplasmanda Konyaspor karşısında da 1-0 maçı kaybetti.
Kartalspor ile kendi sahasında golsüz, Denizlispor ile deplasman 1-1’Lik skorla berabere kaldı. 22’inci haftada ise kan kaybetmeye devam eden Erciyesspor, Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.
Karşıyaka maçında iyi futbol sergilediklerini anlatan Erciyesspor Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, skoru koruyamadıklarını ve kazanmaları gereken maçta bir puan çıkartabildiklerini söyledi. Şentürk, takım oyunundan memnun olduğunu ama bunu skora yansıtma adına mücadelelerinin süreceklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz