Kayseri Erciyesspor-1460 Trabzon Maçından Gol Sesi Çıkmadı

0 berabere kaldı.Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, iki...

0 berabere kaldı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Reşit Akçay, iki güçlü rakibin karşı karşıya geldiğini belirterek, “Belirli bir süre müsabakanın hakkını veren iki takım vardı sahada her iki takımın oyuncularını kutluyorum. 60’dan sonra kendi takımımız adına kontrollü oyun devreye girdi. Biz kontrollü oyunla oyunu elimizde tutmaya çalışan bir oyun planı üzerinde oynadık. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kayseri Erciyesspor gibi bir takımdan bir puanı deplasmanda almak bizim için önemliydi. Arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

1461 Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Sercan Kaya, her iki takımın oyuncularını tebrik ederek, “Gerek bizim gerekse rakibin zaman zaman baskılı olduğu zamanlar oldu. Üç puanı alsaydık daha iyi olurdu ama olmadı. Bir puan bile döndüğümüz için teşekkür ederiz” dedi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oynadıkları oyundan dolayı oyuncularını kutladığını söyleyerek, “Sahaya kazanmak için çıkan Erciyesspor takımı vardı sahada. 20 dakikada takımın üzerinde etkili olduk. Verilmeyen penaltımız vardı. Zaman zaman bazı pozisyonlar verdik. Yaptığımız pas hatalarıyla şanslar buldular. Maçın geneline baktığımız zaman ciddi pozisyon bulan ve pozisyon kaçıran bir Erciyesspor takımı vardı. Şanssız bir gündeydik” şeklinde konuştu.

Maçın hakemine tepki gösteren Özköylü, “Maçın hakemi maçın böyle bitmesinde ciddi anlamda katkısı oldu. Hakemin hataları trajedi ve komedidir. Hakem verdiği yanlış kararlarla maçın neticesine ciddi anlamda katkısı olmuştur. Oturup maçı tekrardan yaptığı hataları oturup izleyin görmesi gerekir. Biz her şeye rağmen aldığımız bir puanın ileride yararlı olacağını düşünüyoruz. Aslanlar gibi oynadık” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Emrah, iyi bir maç olduğunu ifade ederek, “Sahada formasını terleten takım arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Kazanan taraf biz olmak isterdik. Kaçırdığımız pozisyonlar var bazıları şanssızlık bazıları benim beceriksizliğim diyeyim. Ama takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Hakemin takdir hakkını rakipten yana kullandı. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda ortaya düdük çalan hakemler gelir. Kaybettiğimiz bir şey yok aldığımız 1 puan var” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: