Kayseri Erciyesspor 6 Yıl Sonra Yeniden Süper Lig’de

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ligin bitimine iki hafta kala Süper Lig’e çıkmayı...

PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Kayseri Erciyesspor, ligin bitimine iki hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Mavi-siyahlı takım, 6 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’de mücadele edecek.

2006-2007 sezonunda Süper Lig’den düşen Kayseri temsilcisi Erciyesspor, bu sezon gösterdiği başarılı grafikle hedefine ulaştı. Ziya Eren’in kulüp başkanlığında sezon başında kadrosunu oluşturan Erciyesspor, teknik direktör Osman Özköylü ve talebelerinin gösterdiği başarı ile Kayseri halkına Süper Lig sevinci yaşattı.

Reklam
Reklam

Kayserispor ile birlikte Kayseri Erciyesspor, 6 yıl sonra yeniden Süper Lig’de Kayseri’yi iki takım olarak temsil edecek. Anadolu takımları arasında Süper Lig’de iki takımı bulunan tek şehir unvanını ikinci kez Kayseri yakalamış oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: