Kayseri Erciyesspor-denizlispor Maçının Ardından

0 mağlup etti.Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın zorlu geçeceğini...

0 mağlup etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, maçın zorlu geçeceğini bildiklerini belirterek, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Özköylü, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydederek, “Kazanmamız gerekiyordu. Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Genç ve diri bir takım vardı karşımızda. Bu gün gerçekten Denizlispor maçta iyi oynadı. Böyle bir stada hangi takım gelirse gelsin iyi oynamaya çalışıyor. Bu da bizim işimizi zorlaştırıyor. Zemin çok iyiydi ve iyi mücadele ettik. Rakibin dirençli oluşu bizi sıkıntıya soktu. Kaybettiğimiz puanların telafisini yaptık” dedi.

Reklam
Reklam

Kayseri Erciyessporlu futbolcu Hüseyin ise, yaptığı değerlendirmede, kazandıkları için mutlu olduklarına değinerek, “Denizlispor şu ana kadar oynadığımız takımlar arasında en dirençli takımdı. Şampiyonluğa oynuyorsak her maçı kazanmamız lazım. Kazandığımız için de mutluyuz” şeklinde konuştu.

Ozan ise, şampiyonluğa giden takımların kazanalar olduğuna dikkat çekerek, “Üç haftadır son dakikalarda gelen beraberlikler ve mağlubiyetler vardı. Bu maçta kazandığımız için mutluyuz. Şampiyonluğa giden takımlar maçları kazanan takımlar oluyor. Sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Selahatin Dervent ise, “3 puan için geldik ama elimiz boş dönüyoruz” diyerek, “2-0 mağlup olmamıza rağmen ölçünün tutmadığı anlaşılıyor. Puan kayıpları, beraberlikler hep olur. Kaybeden takım mutlaka bir gün kazanacaktır. Buradan elimiz dönüyoruz ancak önümüzdeki hafta ümitli olmalıyız” açıklamasında bulundu.

Denizlisporlu futbolcu Veli ise, Kayseri Erciyesspor’un ligin zor takımlarından birisi olduğunu belirterek, “Yakaladığımız pozisyonu atabilseydik durum değişirdi. Mutlak galip gelmemiz gereken maçlara geldik” değerlendirmesinde bulundu.

Reklam
Reklam

İsmail de, maçın kendi lehlerine daha erken çevire bileceklerini dile getirerek, “Maçı erken koparabilirdik ama olmadı. Maçın genelinde girdiğimiz pozisyonlarda daha becerikli olsaydık daha iyi olurdu” ifadesinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: